воскресенье, 31 марта 2013 г.

Moldoveanul Constantin Ţuţu a câştigat turneul internaţional K-1 World Grand Prix 2013


Constantin Ţuţu a câştigat turneul internaţional într-o finală mold-olandeză. "Ţuţu a demonstrat că moldovenii sunt cei mai tari" - a declarat invitatul de onoare al turneului, Cătălin Moroşanu, după ultima luptă.
Constantin Ţuţu a câştigat turneul de la Chişinău după ce l-a învins într-o finală de foc pe olandezul Leon Miedema.

Moldoveanul a avut câteva ocazii bune de a câştiga prin Knock-Out. Însă meciul s-a disputat până la capăt, iar victoria i-a fost acordată lui Ţuţa la decizia unanimă a arbitrilor

"Am fost pregătit sută la sută să ies în ring şi să lupt frumos. Nu a existat nicio şansă ca să fiu învins aici acasă. Sunt mulţumit", a declarat câştigătorul K-1 World Grand Prix 2013, Constantin Ţuţu.

"El nu a fost mai puternic din punct de vedere fizic. I-am blocat uşor loviturile. El a acumulat, însă, mai multe puncte. Asta i-a şi adus victoria", a adăugat finalistul K-1 World Grand Prix 2013 Leon Miedema.

Invitaţii turneului au rămas impresionaţi de lupta finală.

"Vă spun sincer a fost un show total. Îi mulţumesc lui Ţuţu că a făcut un meci extraordinar. Aveam ciudă pe olandezul acesta care se credea buricul pământului. Dar a demonstrat că noi moldovenii suntem tari. Suntem cei mai tari", a conchis invitatul de onoare al turneului, Cătălin Moroşanu.

Pe tabloul principal al competiţiei de la Chişinău a mai participat şi moldovean Victor Curtiş, care a fost eliminat în semifinale.
Publika.md menţionează că evenimentul a fost organizat de Fighting & Entertainment Association. Misiunea organizaţiei este de a dezvolta artele marţiale în ţara noastră, de a organiza turnee, competiţii şi evenimente culturale.

Комментариев нет:

Отправить комментарий